De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie

De Tripcie

Remco Diepenhorst: Gasco is bijna net zo gespierd als bergrand, hij probeert het wel, maar door zijn lengte ziet hij er toch net wat minder gevaarlijk uit. Maar is hij ook daadwerkelijk minder gevaarlijk of eigenlijk een stuk gevaarlijker? Verder gaat Remco dit jaar dansend met zijn losse heupjes zijn studiejaar door en is hij daarnaast voorzitter van de leukste commissie van Paramedus!

Petra Vis: Visje, wat is dit toch een knappe vrouw. Ze is dit jaar de rechterhand van onze voorzitter en zorgt ervoor dat alles dit jaar op rolletjes loopt. Laat iemand een steekje vallen, dan is Petra er altijd om je te helpen of om de rommel op te ruimen. Zonder haar is onze commissie niet zo gezellig en close als dat we nu zijn.

Gerbrand van Putten: Bergrand ziet er misschien gevaarlijk uit met zijn spierballen, maar diep van binnen is hij gewoon een lieve tandpasta-dief. Hij zit in zijn derde jaar fysio en zit al voor het tweede jaar in de Tripcie op het weer een groot succes te maken.

George Peters: Gor is óók al zo’n mooie sterke man, wat hebben de tripcie vrouwen een geluk. Misschien kunnen we wel stellen dat de Tripcie niet alleen de leukste, maar ook de mooiste commissie van Paramedus is. Gor woont inmiddels in Utrecht en is helemaal op zijn plek in de tripcie. Heb je een flügermann nodig, ga dan naar deze man toe. Hij kan je in vloeiend duits helpen omdat deze man half duits is.

Lotte van Til: Tillie, 20 jaar oud en woont in Utrecht. Zit in haar eerste jaar fysiotherapie. Afgelopen jaar is ze een aantal maanden in Azië gaan backpacken en zo is haar liefde voor reizen ontstaan. Daarom was haar keuze bij de commissiemarkt vrij snel gemaakt; het werd natuurlijk de Tripcie! Dit natuurlijk naast het feit dat de Tripcie de allerleukste mensen van Paramedus bevat. Verder tennist ze veel en houd ze enorm van een leuk feestje.

Wessel Drexhage: De Drex, hij is 21 jaartjes oud en komt uit Utrecht. Hij is het halfbroertje van Remco, of een vriend van Remco, of de boyfriend van Remco.. Wat je het ook wilt noemen. Ze zitten samen in de Tripcie, bij Spin, in de klas, wonen samen en gaan ook nog eens samen op vakantie. Wat doen deze twee niet samen? Tweedejaars fysio, houd van extreme sport en ook een beetje van dansen.

Lotte Dekkers: Dekkoe is de jongste van onze commissie, ze komt uit Doorn en is nog maar 17 jaartjes oud, dat houd haar niet tegen om een feestje mee te pakken. Ze doet eerstejaars fysio en heeft haar eerste tentamenweek goed doorstaan. Hockeyen doet deze dame op hoog niveau. Ze probeert zo vaak mogelijk aanwezig zijn bij de activiteiten alleen dat is door haar hockey niet altijd mogelijk.

Femke Hogendoorn: Femmie is de enige vrouw die twee keer is mee geweest als introkamp kindje. Ze zorgt al drie jaar voor verschillende Paramedus commissies. Daarnaast woont ze in het mooie Amersfoort en is ze is altijd de bob van de groep.

Brigitte Greitemann: Bri zit inmiddels al in haar derde jaar fysiotherapie, woont in Amersfoort en is 22 jaar oud. Vorig jaar ging ze mee naar Praag en werd direct verliefd op de hele Tripcie, vandaar dat ze nu in de commissie zit. Heb je een beetje sfeer nodig? Dan kun je Bri gewoon vragen om er even bij te komen zitten, op de één of andere manier heb je met haar altijd wel iets om over te praten.

Caroline Goossens: Silly Goose is inmiddels alweer 22 jaar oud en ze is tweedejaars fysiotherapie student. Deze dame is een rasechte Utrechtse maar heeft ook een beetje adel bloed door haar lichaam stromen. Als je vragen hebt over waar iets zich in Utrecht bevindt kun je altijd naar haar toe komen, waar alles in Hamburg is kun je misschien beter niet aan haar vragen. Naast dat Car haar studie extreem serieus neemt is ze ook op veel feestjes te vinden met een biertje in haar hand.