De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie

De Introducsie

Nooit in je ‘EEND’je met de Intro’DUCK’sie

Stel je voor: je eerste schooldag op de HU. Je kent eigenlijk nog niemand, je hebt ook geen idee waar lokaal HL7 2.132 zit, wat betekenen al die afkortingen in je rooster en op het moment dat je de Heidelberglaan 7 dan binnenloopt zijn daar ook nog eens allemaal mensen vrolijk rondom een rood-witte vlag van Paramedus te dansen… Help!

Wij zijn de introducsie! En wij zorgen dat je hier allemaal binnen no-time aan gewend bent geraakt. De leukste commissie gericht op de eerstejaars. Dit (TvT) Team van Toppertjes zorgt ervoor dat de nieuwe studenten van de HU goed in het studentenleven geïntroduceerd worden.
Wij zorgen dat evenementen, tripjes, borrels, feesten en activiteiten bekend worden onder de nieuwste lading Utrechtse studenten. En daarbuiten zorgen wij eigenlijk voor alles waarvoor je niet bij een SLB’er van school terecht kunt.

Wij stellen graag ons TVT aan je voor:
Jasper, de voorzitter, de boterbabbelaar. Deze goedlachse jongeman zorgt dat alles op rolletjes loopt en is helemaal klaar voor zijn taak als vader.
Vinny, deze voorzitter heeft de Magic Touch en lost alles op met 1 vinger in z’n neus. Hij is tevens een doorwinterde muzikant wat leid tot muzikale intermezzo’s waar je maar komt.
Ditte: Met haar vrijwel onuitputtelijke bron van energie is de functie van PR haar op het lijf geschreven. Ook als mama doet ze het perfect, al zijn de meeste van haar kindjes langer dan zijzelf.
Dennis: *Pling* krijg je weer een e-mail. Dat doet deze jongeman. Deze e-mailkoning is tevens een eerstejaars en daarom ook wel de stem van het volk binnen de commissie.
Franka: Deze Bennebroekse Schone is onze Creatief Intern, zij barst van de goeie ideëen maar heeft een handje nodig bij het uitvoeren. Voor wijnadvies kun je ook bij haar terecht want “Wijn is Fijn!”.
Remco: Deze jongeman gaat zich storten op de uitdaging van columnist. Geholpen door de rest van dit team gaat hij stukjes schrijven voor allerhande doeleinden. Én ja, deze knappe kop kan echt zelf schrijven!
Saskia: Onze Social Media Expert. Ze is niet bang om via Facebook iemand te stalken om een stukje informatie te achterhalen, dus pas op voor haar. Ze ziet er onschuldig uit maar schijn bedriegt.
Selina: Selina is ook heel creatief. Ze kan vooral heel goed zingen maar daar was niet echt een functie voor. Om haar creativiteit te benutten neemt zij de taak van flyers en posters maken op zich.
Sjoerd: Deze 2e PR-topper gaat zorgen voor een sublieme communicatie van evenementen van Paramedus. Heb je een probleem, ga dan naar Sjoerd, deze rugby-ster speelt wel voor bodyguard.
Suzan: Ze komt uit het Gooi en dat maakt haar perfect voor haar taak als penningmeester. Geregeld ligt ze op de grond, wij vinden haar genoeg Down-To-Earth voor haar taken.

Heb je vragen, of wil je je aanmelden? Mail dan naar: introducsie@paramedus.nl