De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie

De Sportcie

“We don’t sweat, we sparkle!”

Dit jaar is paramedus een goede commissie rijker. De sportcie gaat dit jaar zorgen voor een sportieve verandering. Met een grote diversiteit aan gezellige sportactiviteiten zullen we studerend Utrecht in beweging krijgen. Sixpacks worden gemaakt, de kilo’s vlieger eraf en gezweet zal er worden! Dit ijzersterke team bestaat uit de volgende mensen:

Julian is een hele leuke, spontane, gekke en lieve jongen. Voor de sportcie heeft hij een hele goede inbreng en komt met de meest onverwachte ideeën . Bij de derde helft is Julian zeker aanwezig om de boel op stelten te zetten!

Roos, onze bescheiden nieuwe paramedus-aanwist, die krijg je niet snel boos! Laat je niet foppen door haar onschuldige blik, want die heeft meer voor ons in petto, die blonde chick. Kletsen kan ze al de beste, dus maak een leuk praatje, echter moet je haar niet teveel pesten, dat kost je je naadje.

Leanne is 19 jaar en een spontane gezellige meid. Als je naar haar lieve glimlach kijkt zal je bijna niet denken dat er een feestbeest daarbinnen schuilt. Verder is ze een echte fitgirl want ze heeft zich vorige week opgegeven voor fitness dus past daardoor nu helemaal bij de sportcie!

Aron is lief, sportief, relaxt en solliciteert voor heel Holland bakt met zijn citroentaart. Aron is niet alleen sportief, maar heeft ook de beste dancemoves van de commissie. Tango tot Salsa, Aron is de perfecte gala date!

Louise. Met haar soepele dansbewegingen en haar stem als een nachtengaaltje is Louise graag te bewonderen op festivals. Met haar moet je geen ruzie krijgen, want haar kickbokstechniek kan nog wel eens goed van pas komen. Kortom zo'n Limburgs meisje valt precies goed binnen de sportcie.

Luke is tweedejaars fysio, mega blond met blauwe ogen en houdt natuurlijk van lekker sporten. Met daarbij nog zijn goed gevoel voor humor en zijn niet te overtreffen sarcasme, is hij een mooie aanwinst voor de allerleukste commissie!

Helen is op het gebied van sport is van alle markten thuis. Ook als je een nieuw dansje wilt leren ben je bij Helen aan het juiste adres! Met haar positieve instelling en talent voor sport, komt ze helemaal tot haar recht binnen de sportcie! Challenge: probeer een sport te bedenken die Helen niet kan!

Arthur. Met trots kunnen we zeggen dat we de Nederlandse Arnold Schwarzenegger in ons midden hebben. De goedgehumeurde sfeermaker is vaak in de sportschool te vinden en zal ook met de commissie de beuk erin gooien. Arthur, we kunnen niet meer om je heen. Letterlijk en figuurlijk!

sportcie@paramedus.nl