De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie

De Evencie

Dit jaar staat er weer een nieuwe Evencie klaar om de leukste evenementen te organiseren! Als ex-commissie van het jaar zitten ze vol motivatie voor de komende maanden. Een commissie vol diversiteit maar ook bijzonder veel Disneyfans.

Met de altijd energieke Jelle als voorzitter en de lieve Annelieke aan zijn zijde als vice-voorzitter starten wij met goede moed. Deze twee hebben deze moed vaak genoeg geoefend voor de spiegel voor een avondje stappen.

Koen, altijd paraat met een aantal woordgrappen en die soms iets vaker viel dan hij zelf doorhad, gaat de posters verzorgen.

Mike, die in het café al vertelde dat ome duo zijn beste vriend is, wordt de penningmeester van dit jaar. Als dat maar goed gaat!

Swan, met haar passie voor dansen, zorgt dat het promoten dit jaar net zo soepel verloopt als haar bewegingen op de dansvloer.

Sven, die ontzettend houdt van lachen, heeft dit jaar het benjaminstokje mogen overdragen en gaat zorgen voor het plan van aanpak en het draaiboek.

Esmée neemt het benjaminsstokje met trots over en zal als columnist allerlei tekstjes schrijven over de commissie en de evenementen. Dan weet ze in ieder geval dat het streepje op de goede E terecht komt.

En tot slot hebben we nog Anna, onze reddende engel, die vanuit Amsterdam iedereen helpt die even wat extra handjes, hersenen of creativiteit kan gebruiken.

Evencie@paramedus.nl

evencie
Sfeerimpressie Gala 2016